top of page

JEUGDDAG NATIONALE HENGELDAG 2016

Hallo Jongens en Meisjes Op 28 Mei 2016 van 10:00 tot 16:00 is er weer een Jeugd - Nationale Hengeldag Georganiseerd door Sportvisserij Oost Nederland Ook de jeugdafdeling van H.S.V 't Snoekje Marknesse gaat net zoals vorig jaar hieraan weer deelnemen

PROGRAMMA

Ook dit jaar hebben we weer een grandioos programma voor je in elkaar gezet! We hebben maar liefst 5 thema's, waar je actief aan kunt deelnemen. Als klap op de vuurpijl hebben we Marco van VIS TV ook weten te strikken om er bij te zijn!

Karpervissen Hier krijg je goede tips en adviezen voor het verantwoord vissen op karper en je kunt je eigen rigje knopen.

Vliegvissen Leer hoe je moet werpen met een echte vliegenlat en bind je eigen vliegje.

Roofvissen Benieuwd of er snoeken zwemmen in Drostenkamp? Tijdens de jeugddag zullen we het zien. Je mag verschillende soorten kunstaas uittesten en wie weet vang je zelf een mooie snoek of baars

Visles Visles van een echte vismeester, dat kan natuurlijk niet ontbreken op de jeugddag van Sportvisserij Oost Nederland! Je leert alles over het huis van de vis, maar ook over vissen zelf. Er zijn verschillende vissoorten die je leert herkennen.

Witvissen Natuurlijk mag je zelf ook een hengeltje uitgooien. Onder begeleiding van onze vismeesters ga je zelf lekker vissen. Je leert hoe je je dobber goed moet afstellen en waar je het beste kunt vissen.

Meer weten?

Het precieze programma wordt momenteel nog verder ingevuld. Hou voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten.

Meedoen? Deelname is gratis

Opgeven kan Bij Lisette Harkema Kampweg 20, 8316 AH Marknesse Tel :06-13932410 Email :famharkema@gmail.com Of een berichtje via facebook met naam adres en telefoon nr , dan zorgen wij dat deze bij Lisette terecht komt..

Laat ook even weten of je ouders willen meerijden

Informatie voor de ouders : Er is een gevarieerd programma, waarbij kinderen in blokken van 50 minuten bij diverse thema's langs gaan om actief deel te nemen. Een van de onderdelen is natuurlijk zelf vissen. Er zijn weer mooie prijzen te winnen en als klap op de vuurpijl hebben we Marco Kraal weten te strikken om er ook nog even bij te zijn.

Waar : Raalte, de Drostenkampvijvers bij het Carmel College aan de Hofstedelaan


Recente berichten
bottom of page